2 Moderne meesters op het Voorhout

Het Lange Voorhout: een prachtig decor voor een tentoonstelling van het werk van Gerbrand Volger & Willeke van Tijn.

 

willeke van tijn stroman     

(Willeke van Tijn: Stroman 2017)

                                 gerbrand volger farewell

(Gerbrand Volger: Farewell to the fossil fuel, 2017)

 

De feestelijke opening door wethouder Boudewijn Revis is op 17 maart 16.00 uur. Adres Lange Voorthout 12, Den Haag.   

      De tentoonstelling is te zien van 17 tot 25 maart 2018.

 

 

The Sphere - Clifton Mahangoe

clifton mahangoe sphere

Een magisch project van Clifton Mahangoe: The Sphere. Tot 21 januari 2018 te zien in het Westerpark Amsterdam en daarna gaat The Sphere op wereldreis.

 

Tentoonstelling Rien Meijerink succesvol

Vrijdag 17 november was de feestelijke opening van de tentoonstelling Zon en Schaduw van Rien Meijerink, georganiseerd door Triple A Projects in Raadhuis de Paauw in aanwezigheid van de plv . gevolgmachtigd minister van Sint Maarten.

Gezien de verbondenheid van de familie Meijerink met Sint Maarten is de volledige opbrengst van de verkoop van de schilderijen bestemd voor de wederopbouw van de basisscholen op Sint Maarten. In totaal exposeert Rien Meijerink 23 schilderijen in de Paauw en daarvan zijn er inmiddels acht verkocht. Een geweldig resultaat. De tentoonstelling duurt tot 6 december 2017 en is te bezoeken op do, vr, zat. en zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Adres is Raadhuis de Paauw, Raadhuislaan 14 te Wassenaar.

De Schildersfamilie Goeting

Uit de schaduw van de geschiedenis, in het licht van vandaag: de Schildersfamilie Goeting. 

goeting 4 allaboutprojects

 

Sommige kunstenaars verdwijnen na hun dood in de schaduw van de geschiedenis, anderen worden later weer in het licht van de actualiteit getild en herontdekt. Het laatste is het geval met de Haagse kunstenaars Jan Goeting, Catharina Goeting-Stultiëns en hun zoon Joep Goeting. Kort na elkaar gestorven in de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Op 8 december zal de Wassenaarse wethouder van Cultuur Inge Zweerts de Jong in Raadhuis de Paauw de tentoonstelling 'De Schildersfamilie Goeting' openen. Mariëtte Josephus Jitta, oud conservator van het Gemeentemuseum in Den Haag geeft een toelichting op het belang van de drie kunstenaars.  De tentoonstelling omvat schilderijen, etsen, aquarellen, keramiek, beelden en wandkleden.

Opening op 8 december 2017, om 16.00 uur in Raadhuis de Paauw in Wassenaar, Raadhuislaan 14. De tentoonstelling duurt van 8-12-2017 tot 21-01-2018.

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief