• ‘Art is the only way to run away without leaving home’

  Twyla Tharp

 • Marijke de Goey NL
 • volgende voorstelling

  de Volgende Voorstelling in Theater De Appel - 26 mei  tot 3 juni

  opening: 26 mei om 15.00 uur.

 • de Volgende Voorstelling

   

  de Volgende Voorstelling - Pop up expositie in Theater De Appel

  2 week-ends van 26/5  tot 3/6/2018 

all about art projects

KUNST OP BIJZONDERE LOCATIES.

Na het indrukwekkende Kunstfort Asperen, Kasteel Heeze, Fort Hoek van Holland, Buitenplaats Doornburgh aan de Vecht, Landhuis De Paauw en een Herenhuis aan het Lange Voorhout, vindt onze nieuwste expositie plaats in het voormalige theater van toneelgroep De Appel in Scheveningen.

Acht kunstenaars hebben we uitgenodigd om de expositie 'de Volgende Voorstelling' in theater De Appel vorm te geven. Triple A Projects laat u gedurende twee weekenden op 26/27 mei en 2/3 juni ervaren wat dit voormalige theater te bieden heeft:  in de Grote Zaal kunstinstallaties van Sjaak Kooij en Barney de Krijger. Lia Harkes toont haar spectaculaire Meeuwenmaaltijd en in de Foyer loopt u door de plantenladders van Danielle Lopes Cardozo omhoog, de aardse landschappen van Hans Mulder, Gerbrand Volger toont zijn machine schilderijen en Barney de Krijger foto impressies van Oud Den Haag. Beleef in de Kleine Zaal de tocht van moderne tijdreizigers: schilderwerk van Lotje van Lieshout en Sjaak Kooij samen met de objecten van André van Lier.  De tentoonstelling 'de Volgende Voorstelling' is twee weekends te zien en ook op afspraak.  Het is onze uitdaging om verschillende stijlen, video, schilderkunst, beelden, fotowerk en installaties bijeen te brengen op unieke locaties. Waardoor gewaagde combi's ontstaan van video en fotowerk en uitersten als minimalistische installaties en schilderkunst zich verbinden met hun bijzondere omgeving en recht doen aan ons motto It’s all about Art.

Nieuws

de Volgende Voorstelling in theater De Appel

09 mei 2018
de Volgende Voorstelling in theater De Appel

Sjaak Kooy schilderijen en installaties in de Volgende Voorstelling van 26 mei tot 3 juni in theater De Appel

Lees meer ...

2 Moderne meesters op het Voorhout

15 februari 2018
2 Moderne meesters op het Voorhout

Het Lange Voorhout: een prachtig decor voor een tentoonstelling van het werk van Gerbrand Volger Willeke van Tijn. (Willeke van Tijn: Stroman 2017) ...

Lees meer ...

The Sphere - Clifton Mahangoe

13 januari 2018
The Sphere - Clifton Mahangoe

Een magisch project van Clifton Mahangoe: The Sphere. Tot 21 januari 2018 te zien in het Westerpark Amsterdam en daarna gaat The Sphere op wereldreis.

Lees meer ...

Tentoonstelling Rien Meijerink succesvol

19 november 2017
Tentoonstelling Rien Meijerink succesvol

Vrijdag 17 november was de feestelijke opening van de tentoonstelling Zon en Schaduw van Rien Meijerink, georganiseerd door Triple A Projects in Raadhuis de Paauw in aanwezigheid van de plv...

Lees meer ...

De Schildersfamilie Goeting

19 november 2017
De Schildersfamilie Goeting

Uit de schaduw van de geschiedenis, in het licht van vandaag: de Schildersfamilie Goeting. Sommige kunstenaars verdwijnen na hun dood in de schaduw van de geschiedenis, anderen worden...

Lees meer ...

Nieuw werk Lotje van Lieshout in De Priorij

18 augustus 2017
Nieuw werk Lotje van Lieshout in De Priorij

Waar bezinning en fascinatie samenkomen. In een van de cellen van het klooster De Priorij toont Lotje van Lieshout nieuw werk, zoals 'het Museum'. te zien van 16 -...

Lees meer ...

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok