Biënnale Venetië 2015 – Opening van de tentoonstelling Personal Structures in Palazzo Bembo

In Palazzo Bembo presenteren drie opvallende Nederlandse kunstenaars zich op de tentoonstelling Personal Structures: Lisette Huizenga, Maartje Blans en Arnix Wilhoudt.

Lisette Huizenga toont haar kunnen in een 18 minuten durende 3D presentatie: Deconstruction – Reconstructing Mondriaan en ze neemt ons op een overtuigende manier mee in  haar zoektocht naar Mondriaan. De geweldige muziek van Kerry Woodward zorgt voor een extra dimensie bij dit bewegende schilderij.

bembo1

(Lisette Huizenga presenteert samen met de componist Kerry Woodward Deconstructing – Reconstruction Mondriaan)

De installatie van Maartje Blans is van een heel andere orde, driedimensionaal werk waar de toeschouwer zelf het verschil mag maken. Bij elke stap door de ruimte verandert de intensiteit en de transparantie van het werk. Haar drieluik ‘Fleeting and Fugace’ biedt een onverwachte en verstilde schoonheid. Heel subtiel en gewoon mooi.

 bembo2
(Fleeting and Fugace van Maartje Blans)

Ook Herman de Vries laat zich zien in Palazzo Bembo, op een van zijn oerfoto’s dartelt hij met zijn nimfen door de vrije natuur, zijn grote inspiratiebron. Voor het andere werk kan je terecht in het Nederlandse Paviljoen in de Gardini of op de buitenlocatie op een van de eilandjes rond Venetië. Per dag kunnen er een tiental mensen per boot dit eiland bezoeken, de trip is te boeken bij het Nederlandse Paviljoen.

De Biënnale 2015 wordt gehouden in de Arsenale en Giardini en op meerdere locaties in de stad, waaronder Palazzo Bembo aan het Canal Grande en alle werken zijn nog te zien en te beleven tot 22 november 2015.   

Arnix Wilhoudt is de nieuwe wilde in Palazzo Bembo. Hier keurt hij tijdens de opening zijn installatie zwijnskoppen. Arnix biedt een contrastvolle mix van fabeldieren, een zeemeermin, zwijnshoofden en een monstrans met een verhulde schat.

bembo3

(Arnix Wildhoudt voor zijn installatie zwijnskoppen)

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok