KunstFort Asperen - WATER + LAND + KUNST

WATER + LAND + KUNST expositie in KunstFort Asperen. Hierbij een aantal impressies van de opening op zaterdag 7 mei. Het was een zonovergoten dag, maar het fort was koel en de kunstwerken waren hartverwarmend. 

Deelnemende kunstenaars: Auke de Vries, Clifton Mahangoe, Gerbrand Volger, Hans Mulder, Josephine Sloet, Lia Harkes, Lotje van Lieshout, Maria Neefjes, Marijke de Wit, Rob van 't Zelfde, Willeke van Tijn. 

Video- en lichtkunstenaar Clifton Maghangoe toont de video's San Francisco en The Sphere III, alsmede een serie stills uit de video Ibiza

Hans Mulder toont op de binnenloop van het fort zijn omvangrijke serie Zerrissene Erde. Op de achtergrond is het wek Das Brandenburger Tor te zien. 

Tijdens de opening speelde Oleg Sateer zijn improvisaties over de kunstwerken, een ontdekkingsreis in weemoed en verlangen. 

Lia Harkes: Craigslist 151 en 152

De Haas op de Vlucht, een creatie van Willeke van Tijn

Water lichtreflecties - Rob van 't Zelfde

Die Winterreise - Maria Neefjes 

 

Auke de Vries

De expositie WATER + LAND + KUNST is te zien tot en met Pinkstermaandag 16 mei 2016 te zien in het KunstFort Asperen en is georganiseerd door Triple A Projects (www.allaboutartprojects.nl

Het KunstFort Asperen is een onderdeel van de Hollandse Waterlinie en werd gebouwd tussen 1845 en 1847. Het fort is open van woensdag t/m zondag (en Pinkstermaandag) en bevindt zich aan de Langendijk 60, 4151 BR Acquoy.

het spook van het fort

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok