Voor Clifton Mahangoe (1973) heeft licht altijd een belangrijke rol gespeeld. In de jaren '90 kwam Magangoe voor het eerst in aanraking met video-art en productietechnieken, hij werkt dan samen met een aantal Amsterdamse video-kunstenaars. Geïnspireerd door grootheden als Bill Viola, Jan Dibbets en Anish Kapoor is Clifton Mahangoe één van de eersten die videoprojectie zoals watervallen, holoscreens en multiplayers als decors van shows en evenementen gebruikt. Hij betovert het publiek met licht en geeft de bezoeker zo een zinnenprikkelende bewustwording mee door zijn eigen beeldtaal. 

Zoals schilders zich bedienen van penseel, verf en doek, zo hanteert Clifton Mahangoe licht en projectie als dragers van zijn signaal en boodschap: de ervaring van ruimte, waarneming, tijd en licht. Het ritme van de natuur is voor Clifton als een metronoom. Mahangoe woont en werkt in Amsterdam, een stad die voor hem een vruchtbare bron van inspiratie is. 

Triple A Projects presenteert de video-art serie 'Windows', waarin Clifton de kijker meeneemt in zijn blik op de wereld. 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok