Joeri van beek all aboutart projects

 

Joeri van Beek studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sinds 2011 werkt ze als grafisch ontwerper en zelfstandig fotograaf. Vorm en beeld hebben altijd een grote rol gespeeld in haar professionele activiteiten. Voor haar fotografie zoekt ze het liefste de rafelranden op, rommelige, niet gedefinieerde locaties, waar nog ruimte is voor fantasie. Op haar foto-safari's is ze op zoek naar de Schoonheid van het Niets, dingen, die eigenlijk niets lijken, zijn de inspiratiebron voor haar foto's. Ze vergroot die zaken, waar iedereen aan voorbij loopt, uit en geeft ze een podium: een hoofdrol in haar kunstwerken. 

Camera is een middel voor Joeri om vast te leggen wat haar raakt. Scherp gemarkeerde composities, duideijke structuren, doorleefde materialen en authentieke kleuren zijn terugkerende elementen in haar werk. Door het uitvergoten van details, ontvouwen zich nieuwe elementen. Ook kan het werk geheel abstract worden, puur een compositie, waar iedereen zijn eigen invulling aan kan geven. 

Vaak is het een moment dat er toe doet, een Vergeten Gezicht kan na een uur al weer vervagen, de druppels achter het plastic zijn snel opgedroogd of er is als ze terugkeert op een plek al weer een poster over het onderwerp heen geplakt. Joeri pakt het moment zoals het zich voordoet, ze bewerkt haar foto's nooit in Photoshop, de enige aanpassingen voor haar zijn contrast en helderheid en als het nodig is een kleine rotatie of uitsnijding van het beeld. Haar laatste exposities Forgotten Faces en Beauty of Nothingness hebben ook internationaal de aandacht getrokken, waaronder in mei 2016 op de Kyotographie Satellite Event KG+ in Kyoto Japan.

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok