Josephine-Sloet-all-about-art-projects2

 

 

“She manages to transform the temporal into something timeless, something universal. It is not existential life but the traces of this that constitute her guideline.” John Vrieze, voormalige directeur van het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen, 2006.

De geboren Amsterdamse Josephine Sloet (1945) wordt opgeleid in de kunsten aan de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Haar kunst bezit een mysterieuze kwaliteit die het moeilijk maakt je ogen weer af te wenden. Met de natuur als uitgangspunt weet zij de toeschouwer keer op keer te verrassen en te verwonderen. Josephine is een vermaarde kunstenares met (solo) exposities in niet alleen Nederlandse musea en galeries, maar ook in Duitsland en de Verenigde Staten.

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok