Maria Neefjes langs de Zwarte Zee

maria neefjes zwarte zee

Reisimpressies van Maria Neefjes: Trein langs de Zwarte Zee - tentoonstelling Hommage aan de Zee -Scheveningen - 30 mei Vernissage 16.00 uur.

Schitterende vloedlijn

rob xvantzelfde vloe dlijn

Rob van 't Zelfde presenteert zijn nieuwe fotoproject: de Vloedlijn tijdens de tentoonstelling Hommage aan de Zee. Te zien van 30 mei tot 9 juni 2019 in Scheveningen.

Wonderkamer van Lotje van Lieshout

lotje virtueel land

In de Visrokerij is het project Virtuele Diorama's van Lotje van Lieshout te zien, waarin ze een combinatie maakt van schilderkunst en computer gegenereerd 3D animatie. Eind 2019 zal dit project, dat tot stand kwam met steun van het Mondriaan Fonds een vervolg krijgen in EYE Filmmuseum Amsterstam.

Artist Statement Sjaak Kooij

Sjaak Kooij (1982), Amsterdam School of Arts 2001-2005. Artist Statement. sjaak kooij portret

Beelden uit actuele media en alledaagse gebeurtenissen haal ik uit de oorspronkelijke context waardoor er een spannende interactie ontstaat tussen beeld en inhoud. Thema's uit anonimiteit, vervreemding, individualisme en vergankelijkheiud spelen een grote rol in mijn werk. De kunstwerken vertellen een zoektocht naar grenzen, naar de absurditeit der dingen, waarin techniek en beeld samensmeltren tot een groot geheel. Het proces van toevoegen, weglaten en overschilderen, maar vooral het werken met het medium schilderen, is voor mij als kunstenaar essentieel.

Op de tentoonstelling Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze is het werk te zien van mijn tijd als artist in residence in Detroit en nieuw werk van het komende project over de Commedia dell'Arte.

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok