Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 april organiseerde Triple A Projects haar eerste pop-up expositie in Amsterdam Noord. Hier werd een gevarieerde selectie van onze collectie gepresenteerd. Naast onze online presentatie hechten wij waarde aan persoonlijk contact en zijn we erop gericht om kunstliefhebbers en kunstenaars met elkaar in contact te brengen. In plaats van wachten tot u naar ons toekomt creëren wij deze ontmoeting graag zelf. 

Expocafé Zamen in het IJ in Amsterdam bleek hier de gelegenheid bij uitstek voor te zijn. Het rauwe uiterlijk van de oude garage deed het kleurrijke werk van onze kunstenaars mooi uitkomen. De opening werd met een stuk operea ingeluid, waarbij alle kunstenaars geïntroduceerd werden. Wij hopen dat alle bezoekers met een grote glimlach en geïnspireerd weer naar huis zijn gegaan.

Deze eerste expositie smaakte naar meer.. in oktober en november 2015 volgende nog twee exposities, waarover u meer kunt lezen onder de header projecten. 

 

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok