Iedere twee jaar wordt in Venetië de prestigieuze kunstbiënnale georganiseerd en op 9 mei 2015 ging de 56e editie van deze internationale tentoonstelling weer van start. Met bijna een half miljoen bezoekers voor de tentoonstelling van 2013 bewijst dit evenement toonaangevend te zijn en prachtige manier voor kunstenaars om hun werk aan de wereld te tonen.

Lisette Huizenga werd uitgenodigd om tijdens de Biënnale van Venetië 2015 haar  werk in het Palazzo Bembo te exposeren. Deze tentoonstelling is gelieerd aan de Biënnale en Lisette vond daar een podium waar kunstenaars als Arnulf Rainer, Carl André, Otto Piene en Yoko Ono haar voorgingen.

Lisette houdt zich in haar werken bezig met de evolutie van de schilderkunst en fascineert zich voor de veranderingen en mogelijkheden die de digitalisering met zich mee brengt. Voor deze expositie heeft zij een installatie ontworpen geïnspireerd op het werk van Piet Mondriaan. Hierin komen zijn schilderijen tot leven en kunnen de bezoekers zich mee laten voeren in een virtuele wereld.

Triple A Projects heeft Lisette Huizenga gesteund in deze onderneming om ervoor te zorgen dat zij deze kans optimaal kon benutten. Deelname vergt echter meer dan enkel de uitnodiging. Behalve de huur van de expositieruimte waren er ook fondsen nodig om haar visie en kunst tot uitvoering te brengen. Middels een succesolle crowdfunding is er een bedrag van 21.480 euro opgehaald, waarmee de stap naar het Palazzo Bembo in Venetië gezet kon worden.

Wij danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit project en daarmee aan de presentatie van deze talentvolle Haagse kunstenares aan een internationaal publiek.

 

Lisette Huizenga en Triple A Projects.

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok