marijke-de-goey-all-about-art-projects

 

Met in haar achterhoofd de termen 'linesm space and illusion' heeft Marijke de Goey haar kunst en landschapssculpturen vertaald naar een delicate sieradenlijn. Een collectie van colliers, armbanden, ringen, oorhangers en broches maken nu het dragen van kunst mogelijk.

Triple A Projects biedt deze sieraden in samenwerking met Marijke aan via deze website. Tevens draagt zij er zorg voor dat deze voor kunstliefhebbers verspreid over Nederland zichtbaar zijn door de collectie in het assortiment van diverse museumwinkels op te laten nemen. 

Dankzij de bemiddeling van Triple A Projects worden deze 'sculpturen voor het lichaam' inmiddels verkocht in Het Museum in Den Bosch, het museum Boymans van Beuningen in Rotterdam en het Gemeentemuseum in Den Haag. 

Voor meer informatie over dit project en Marijke de Goey kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u geïnteresseerd in de sieraden, kijkt u dan vooral hier

 

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok