Expositie

Wintertime

Januari 2017
Dokter Kuijperhuis | Den Haag

Deelnemende kunstenaars
Lia Harkes schilderijen, Maria Neefjes schilderijen en dagboektekeningen, Lotje van Lieshout schilderijen, Joeri van Beek fotografie, Willeke van Tijn schilderijen en objecten, Marijke de Goey installaties en sieraden, Gerbrand Volger schilderijen, Rien Meijerink schilderijen, Wieke Terpstra tekeningen en draadstaalobjecten, Marcus van Soest schilderijen en beelden, Josephine Sloet schilderijen, Marijke de Wit schilderijen, Andre van Lier glaskunst, Yumiko Yoneda installaties, Rob van ’t Zelfde fotografie en Merel Bos modeontwerpster.

Special Project tijdens de expositie: Recital on the poems of Theo Monkhorst.

Lia Harkes Rendieren

Een kleurrijke ontmoeting in winterse sferen

Triple A Projects geeft graag ruimte aan nieuw talent. Op de tentoonstelling in het Dr. Kuijperhuis was Merel Bos, mode ontwerpster, in de gelegenheid om de collectie waarmee ze was afgestudeerd te tonen. En met succes, want ze kreeg tijdens de tentoonstelling 2 opdrachten voor het ontwerpen van avondkleding.

Andere kunstenaars, die voor het eerst in onze expositie meededen waren Lotje van Lieshout (schilderijen), Joeri van Beek (fotografie), Wieke Terpstra (draadstaal objecten), André van Lier (glaskunst), Yumiko Yoneda (installaties) en Marcus van Soest (beelden en schilderijen). Dat gaf veel kleur en volop variatie, verspreid over de drie etages van het statige Dr. Cuijpershuis.

Tijdens de opening bracht Janneke Schaareman een recital ten gehore over het gedicht van Theo Monkhorst As sand in wrinkles of an elephant, op muziek gezet door Kerry Woodward en met een voordracht door Donald van der Maaten.

In Beeld

Lia Harkes, Maria Neefjes, Lotje van Lieshout, Joeri van Beek, Willeke van Tijn, Marijke de Goey, Gerbrand Volger, Rien Meijerink, Wieke Terpstra, Marcus van Soest, Josephine Sloet, André van Lier, Marijke de Wit, Yumiko Yoneda, Rob van ’t Zelfde, Merel Bos

Delen: