andre van lier foto

Andre van Lier is naast zijn drukke werkzaamheden als architect ook zeer actief als beeldend kunstenaar. Hij maakt al meer danvier decennia abstract geometrische kunst, uitgevoerd in zeer uiteenlopende materialen. Metaal had tot voor kort zijn voorkeur. Zijn werk is strak, geometisch en is uitgevoerd met een mathematisch perfectie. Thema's die keer op keer terug komen in zijn werk zijn beweging, spanning en de illusie van verdwijning.

Hij is altijd op zoek naar het experiment, naar nieuwe materialen en nog een verfijndere uitvoering en koos deze keer voor glas. Het bleek een echte uitdaging te zijn, maar zijn verkenning in ongekleurd glas leverde een verrassende uitkomst. Door het glas werden de krachtige lijnen en pure vormen, die zo kenmerkend zijn voor zijn werk versterkt en voorzien van een extra dimensie. Het was een geslaagd experiment. 

Deze glasobjecten  zijn in een Tsjechisch glasatelier vervaardig naar 7 verschillende schuimmodellen op waren grootte en de onderdelen zijn uit glasplaten van 20 x 20 x 4 cm gezaagd, daarna geslepen en waar nodig onzichtbaar verlijmd.

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok