gerbrand-volger-all-about-art-projects

 

 

“De alledaagse werkelijkheid is niet zo geschikt om te reproduceren. Daarom probeer ik in mijn schilderijen een mooiere, leefbare wereld te scheppen, zonder teveel nostalgie”.

Gerbrand Volger (1940) volgt zijn opleiding aan de Rietveld Academie en de Rijksacademie van Beeldende Kunsten, beide te Amsterdam. In 1976 wordt hij onderscheiden met de Jeanne Oosting Prijs voor de Schilderkunst. Zijn werken, zowel de tekeningen als de schilderijen, kenmerken zich door een bijzonder lijnen- en lichtspel. In zijn werk komen thema’s als mythologie, religie, architectuur en de romantiek van het nachtleven terug. Met een vloeiende penseelsteek maakt hij een reis over de wereld en de aanschouwer wordt deelgenoot van deze bijzondere taferelen. Gerbrand's werken zijn behalve in Nederland ook tentoongesteld in België en Rusland. Zijn kunstwerken zijn ondergebracht in de collectie van onder meer het Stedelijk Museum in Amsterdam, het Frans Hals Museum en de Eerste Kamer der Staten Generaal.

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok