hans-mulder-all-about-art-projects

 

“Hans Mulder werpt zich op als pleitbezorger van de ongekende mogelijkheden en impact van grijsstromen, hij onderstreept dat het dramatische gehalte van grijs veel heftiger kan uitpakken dan doorgaans wordt aangenomen. Dat lukt uiteraard alleen handschrift en penseelvoering actief in het complot betrokken worden. Het resultaat liegt er niet om.” Kunstrecent en curator Wim van de Beek n.a.v. een expositie van Hans Mulder

Kunstenaar Hans Mulder (Arnhem, 1947) studeert in 1973 af aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten in Den Haag. Zijn krachtige werken zijn altijd opgebouwd uit zwart, grijs en wit, kleur past hij alleen toe wanneer de nuancering binnen dit grijspalet niet meer adequaat is. In zijn bijzondere visie moet kleur dienen, niet behagen. Zijn meest recente werk kent twee thema’s. De lyrische abstractie waarbij pure schilderkunst, het ‘spel’ met verf, materialen, instrumenten en techniek, centraal staat. De reeks ‘Zerrissene Erde’ beeldt bewegingen uit van water, ijs, lavastromen, smelt- en stollingsprocessen en de catastrofale relatie tussen de mens en de aarde. Bij al zijn werken draait het om de schilderkunst en kennen de schilderijen geen ander doel dan zichzelf.

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok