Lia Harkes heeft naast haar opleiding aan de Vrije Academie in Den Haag opleidingen gevolgd in het filmen en monteren  bij 'The College of Multi Media' en 'Open Studio', beide in Amsterdam. Zij is afgestudeerd aan als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Leiden. 

Lia Harkes is voorbal bekend door grootschalige, multidisiciplinaire, locatiegebonden kunstprojecten. Zij transformeerde o.a. de Hofvijver, het Leuvehoofd, de Boulevard en de Haven van Scheveningen - significante plekken in de openbare ruimte - tot een totaal nieuwe beleving. Met filmprojecties op water, licht, laseranimaties en geluid wordt publiek ondergedompeld en meegenomen in een illusie. Zij werkt bij deze grootschalige projecten samen met Peter ten Wolde, onder de naam Harkes/Ten Wolde. 

In schilderijen, video's of installaties doet Lia Harkes onderzoek naar de beleving van verborgen emoties en verlangens. In de reeks 'Re-imaging Waste' doet zij onderzoek naar consumentisme. Het succes van Graigs List en Marktplaats laat zien dat afgedankte spullen van de een, een verlangen van de ander kan bevredigen. 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok