De kunst van Marijke de Wit (Wormerveer, 1943) brengt een zekere stilte en rust met zich mee. Evengoed kenmerken haar schilderijn zich dankzij haar directe en trefzekere manier van werken door een hoge mate van spontaniteit in heldere kleuren. In de jaren '6o wordt Marijke opgeleid aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en in de hofstad vinden ook talloze exposities van haar werk plaats. In 1997 waren haar werken te bewonderen in de Kunsthal in Rotterdam. 

'Marijke de Wit trekt met haar schildersezel door het huis. Ze werkt vanuit de vele ruimtes in het huis en het verbeelden van interieurs is een gevoelige kwestie: veilige, knusse plekken van geborgenheid. Plekken waar je kunt wegdromen, verlangens je kunnen overvallen of onrust de kop opsteken. Een plek van intimiteit, waar liefde en verbondenheid met je naaste omgeving samenkomen. Ze laat concreet de voorwerpen en de objecten zien die er op die plekken zijn. En de intimiteit als is die meer verhuld aanwezig, geeft ze erin prijs.' Michiel Morel, 15 november 2014

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok