rob-van-t-zelfde-all-about-art-projects

 

Rob van ’t Zelfde (Den Haag, 1949) studeerde aan de Haagse Vrije Academie en volgde zijn opleiding tot edelsmid in Rotterdam. De beeldend kunstenaar werkte ook als docent aan onder meer de Volksuniversiteit in Leiden. Zijn werken; foto's, schilderijen en sculpturen worden al ruim 30 jaar met grote regelmaat tentoongesteld in diverse Nederlandse steden. Werk is aangekocht door Stedelijk Museum de Lakenhal en de gemeente Leiden. Tevens verrijkt hij de collecties van private verzamelaars in binnen- en buitenland. Momenteel richt hij zich op de kunstfotografie.

Voor de serie ‘Frozen’ heeft Rob Van ’t Zelfde poppen ingevroren en gefotografeerd, de foto’s zijn naderhand niet digitaal bewerkt.

‘De beelden bevinden zich in een schemergebied van de zichtbaarheid en de niet zichtbaarheid. Zijn en niet zijn, identiteit en imago, schoonheid en vergankelijkheid. De Barbiepop in het ijs, als metafoor, cultobject, een verwijzing naar idolen uit de oudheid én van deze tijd: Maria, de 24.000 jaar oude Venus van Willendorf, Cycladenbeelden, Marilyn Monroe, Doutzen Kroes, etc.’

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok