willeke-vantijn-all-about-art-projects

 

Kunstenares Willeke van Tijn (1946) volgt haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Haar talent wordt onderscheiden met zowel de Europaprijs voor de Schilderkunst in Oostende en Haagse Victorine Hefting prijs. Met een vorm van fantasievol realisme brengt Willeke haar doeken met veel expressie en theater tot leven. Zowel in olieverf als pastels spat de energie van de werken af. Willeke’s kunst is in de jaren opgenomen in collecties van onder meer het Stedelijk Museum in Amsterdam, het Frans Hals museum in Haarlem en het Museum voor de Moderne Kunst in Arnhem. Tevens is haar werk talloze keren geëxposeerd in zowel binnen- als buitenland en maakt zij grote projecten in opdracht, waaronder schilderingen in een Belgische trouwzaal en een immens doek voor een Franse muziekkapel. De laatste tijd legt Van Tijn zich veelal toe op kartonnen driedimensionale werken.

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok