Triple A Projects is geboren tijdens het tweede jaar van de studie Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam (2015). Inmiddels zijn we een paar jaar verder en in de Masterfase aanbeland van onze studie en is het idee uitgegroeid tot een eigenzinnige, nieuwe speler op de kunstmarkt: een online galerie met  kunstprojecten, crowdfundingacties en tentoonstellingen op unieke lokaties, geleid door  Det Regts en Saskia Groenwegen.  (foto's Piet Gispen)

 

Det-Regts

 

Det Regts 

Det Regts heeft naast haar werkzaamheden als advocaat en rechter-plv in de afgelopen jaren een groot aantal bestuursfuncties bekleed van culturele en maatschappelijke organisaties. Haar interesse in literatuur, toneel, muziek en uiteraard de beeldende kunsten zijn altijd motivatie geweest om zich voor deze besturen, waaronder de Raad van Toezicht van het Nationale Toneel in Den Haag en het voorzitterschap van Vereniging Vrienden van het Haags Gemeentemuseum, beschikbaar te stellen. Haar werkzaamheden binnen deze instellingen hebben geleid tot een breed netwerk binnen de kunstwereld. Als liefhebster beschikt Det zelf ook over een uitgebreide en gevarieerde kunstverzameling.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Saskia Groenewegen 

Saskia Groenenwegen heeft sociaal-economische geschiedenis gestudeerd in Leiden, in het uitgeversvak gewerkt en heeft een uitgebreid cv als bestuurder en commissaris/toezichthouder, zowel profit als non-profit. Tevens heeft zij directiefuncties vervuld in het publieke domein en het bedrijfsleven. Ze is inmiddels Masterstudent en hoopt de studie kunstgeschiedenis volgend jaar af te ronden. Op artesaskia.wordpress.com blogt zij actief over kunst in binnen- en buitenland. Ze maakt voor deze site zelf haar foto's. Haar foto's worden ook gepubliceerd in (kunst)tijdschriften en zijn te vinden op instagram 'artesaskia'. December 2016 tijdens de kunstmanifestatie Cages of Freedom in Pulchri-studio was haar fotoserie 'Dode Beesten' te zien.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Saskia-Groenewegen

 

 

 

 

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok