Expositie

Een Winter aan Zee

Januari 2024
Noord Boulevard | Scheveningen

Deelnemende kunstenaars
Rob van ’t Zelfde, André van Lier, Maria Neefjes, Wieke Terpstra, Jeanne Dekkers, Lia Harkes, Lotje van Lieshout, Willeke van Tijn, Marijke de Wit, Marisa Polin, Gerbrand Volger.

Rob van 't Zelfde en Andre van Lier

Een Winter aan Zee

IJzig koud en hartverwarmend

Het was een koude vernissage in januari, alle bezoekers hielden hun jas aan, maar de kunst maakte alles goed. Hartverwarmend. De sprankelende kleurrijke schilderijen van Maria Neefjes, de intrigerende foto’s over de Weerspiegelingen in de vloedlijn van Rob van ’t Zelfde (niet gemanipuleerd, maar hoe doet hij het toch?) in combinatie met de glasobjecten van André van Lier en de beelden van Wieke Terpstra. Wie het toch nog koud had, kon zich laven aan drank en heerlijke snacks bij de Permutable Snackbar van Lotje van Lieshout en het Grote Diner van Willeke van Tijn en Haasje Over van Lia Harkes. We waren vereerd dat Gerbrand Volger en Willeke van Tijn hun nieuwe bronzen beelden exposeerden, een prachtige combi met de schilderijen. We mochten ook twee nieuwkomers verwelkomen: Jeanne Dekkers met kleurrijke schilderdoeken en staalobjecten van Marisa Polin.

In Beeld

Rob van 't Zelfde, André van Lier, Wieke Terpstra, Maria Neefjes, Lotje van Lieshout, Jeanne Dekkers, Willeke van Tijn, Gerbrand Volger, Lia Harkes, Marijke de Wit, Marisa Polin.

Delen: